Workshops

Chinese Kalligrafie  (ook voor kinderen)

Voor groepen tot +/- 20 personen kan een workshop Kalligrafie worden gehouden. Deze workshop duurt tussen de 1 en de 3 uur. Het is ook mogelijk een soort van inloop workshop te doen, waarbij deelnemers naar wens kunnen starten met deelname. Deze workshop is ook geschikt voor kinderen vanaf circa 8 jaar oud. De gekalligrafeerde tekens/woorden kunnen mee naar huis worden genomen. Tijdens de workshop kunnen deelnemers (eventueel) hun eigen naam ook laten vertalen op een mooi rijstpapier (meerprijs).

Sushi/loempia maken

In deze workshop maakt u uw eigen sushi of loempia, waarna u gezamelijk gaat genieten van het resultaat! Na een inleiding gaat u zelf aan de slag met de ingrediënten.

Tai Chi

Tai chi, vaak geschreven met hoofdletters als Tai Chi is een bewegingsactiviteit die traditioneel deel uitmaakt van het Chinese wushu. In deze workshop (voor beginners) krijgt u een inleiding in de Tai Chi. Deze act is met name geschikt in combinatie met sportevenementen of een (open) sportdag. Er kan vooraf, of voor een groter publiek, ook een demo Tai Chi worden gegeven.

Eten met stokjes (ook voor kinderen)

Bij een (Chinese) lunch of diner is het natuurlijk leuk als uw gasten ook met stokjes kunnen eten. Met diverse oefeningen en spelletjes wordt de kunst van het eten met stokjes geleerd. Voor alle deelnemers zijn (oefen) stokjes beschikbaar. Eventueel kunt u vóóraf ook zakjes bestellen voor de stokjes met uw bedrijfsnaam en/of logo.

 

 
Table './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed